Om os

DK Testamente tilbyder Danmarks billigste testamente, der inkluderer ubegrænset rådgivning. Vi sikrer at testamentet bliver udarbejdet juridisk korrekt og ud fra din situation. Vi ønsker at sikre dig og din familie bedst muligt uden brug af testamenteskabeloner, som kan købes billigt på nettet.

Der er altid en uddannet jurist som sagsansvarlig på dit testamente, fremtidsfuldmagt eller ægtepagt. Du er desuden dækket af en forsikring på op til 10 mio. – ikke noget alle andre aktører tilbyder.

Hvordan så billigt?

DK Testamente er en del Din-Bolighandel, som pt. er Danmarks nr. 1 vurderet rådgiver inden for Retslige Tjenester på Trust Pilot. Vi ligger nr. 1, fordi vi tror på glade kunder og vil gå langt for at give en god oplevelse.  Vores pris på et testamente er så lav, fordi vi syntes alle skal have adgang til at få lavet et testamente MED rådgivning.

Vi tror ikke på testamente ”skabeloner”, som kan købes uden rådgivning og syntes det er en basal ret at kunne sikre sig selv og sin familie. Vores bagtanke med den billige pris er, at vi håber, at I kunne tænke Jer at blive kunder hos Din-Bolighandel engang i fremtiden.

Nedenfor kan du se personerne bag skærmen

2019-10-28_12-22-30

Sheyla Salihovic

Cand. Jur.
Sheyla er uddannet Cand. Jur. og har tidligere arbejdet på et advokatkontor.
2019-10-28_12-24-36

Michael Bjerggaard

Cand. Merc.
Michael er uddannet Cand. Merc og kommer fra en finansiel baggrund.
2019-10-28_12-25-42

Emma Bodilsen

Stud. Jur.
Emma studerer jura på 5. år. på Odense Universitet med fokus på bl.a. arveret.
2019-10-28_12-26-12

Elisabeth Gregersen

Jurist, Merkonom
Elisabeth er uddannet Merkonom og har siddet mange år med testamenter hos advokat.

Forsikring og ansvar

I kan stole på, at vi laver et grundigt og korrekt juridisk arbejde. Hvis der dog skulle opstå fejl, hvor I lider et økonomisk tab, er vi dækket af en professionel ansvarsforsikring gennem HDI Gerling. Forsikringen dækker op til 10 mio. – langt over hvad de fleste andre tilbyder.

Der findes flere selskaber, der tilbyder testamenter uden at tage ansvar for eventuelle fejl – bl.a. ved at udfylde diverse formularer. Vi hos DK Testamente ønsker at kunne se vores kunden i øjnene – også om 5 år.

Testamente pris

Løbende tjekker vi konkurrenter for at følge med i, om vi nu har den billigste pris på et familie testamente MED rådgivning.

Nedenfor har vi samlet en oversigt som løbende opdateres over testamente priser på de mest populære udbydere på Google af testamenter. Vi kigger på de 5 mest populære, der kommer frem ved at søge på ”testamente”. Vi kigger også efter dem med laveste pris, hvis de skulle være uden for listen. Vi gennemgår top 50 resultater ved at søge på ”billigt testamente”.

DK Testamente 1.795 kr. Ja - 10 mio.
Min Advokat 3250 kr. Ja - sum uoplyst
Advodan Uoplyst Ja - sum uoplyst
Testaviva 2.495 kr. Ja – 2 mio.
Hviid Advokater 4.500 kr. Ja – sum uoplyst
Danske Arverets Advokater Uoplyst Ja – sum uoplyst
Samliv og Arv 1.995 kr. NEJ!
Mine Arvinger 1.895 kr. Ja -sum uoplyst
Dit Testamente 1.800 kr. Ja -sum uoplyst

Ovenstående tabel er senest opdateret Marts 2020. I listen er ikke medtaget enkelte virksomheder. Det er virksomheder, som siger, at de tilbyder ”gratis” rådgivning, men fraskriver sig sit ansvar herfor. Hvis der er rettelser til listen så kontakt os, og så retter vi til med det samme.

Valg af rådgiver til testamente

Uanset om I vælger os eller anden udbyder, så kan vi kun understrege, at man bør få rådgivning. Stol aldrig på firmaer der fraskriver sig deres ansvar for ydelsen de leverer – det er helt uhørt.

Læs mere om: Testamente, Priser, Kontakt

Thanks!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.